KNÄkrasch

aj. oj. fan. jag ska dansa ändå. aj. de går inte. aj. aj. svullet. aj. jag ska dansa.

helgen i slutet av januari 011: filmkväll, shopping, sympatigäng, svullet knä, nannsan råkade gå hem med mina hemnycklar, pilblåsskytte, sjukhusbesök och sen tror jag faktiskt aldrig jag hört mitt eget namn upprepas så många gånger.




så nu väntar, sjukgymnast, inge slalom, röntgen, lugn dans och träff med knäspecialist:((:(


vanlig dag

borde plugga sitter vid datorn. borde träna kurar ihop mig i filten. borde städa jag har i alla fall tvättat en maskin, så det får duga.



nej, nu ska jag ta och slänga ut det här inlägget och kika ner i matteboken.

The 70's Band Collection – Ain't No Mountain To High Enought
Coldplay – Fix You
Two Door Cinema Club – Something Good Can Work


MVG

FysikB och matteD har verkligen valt att vara skit kurser som min hjärna inte riktigt är gjord för.  




Så jag ska börja gå på MVG tabletter nu.


Posetivt är större

 



le lite mer
kissa långsamt
glöm fort
minns lyckan
smaka på dofter
andas djupt
älska innerligt
lev i drömen
dröm om livet
lev i nuet
gör dina infall


somewhere over the rainbow

Det känns varmt och mysigt att tänka framåt. Studenten! Jag kommer kunna jobba, leva, andas utan press! Bara lilla jag och mitt stora liv, det känns underdunderbart! Jag kommer inte sättas på prov och ingen ska få betygsätta mig. Jag ska bara leva och andas ett tag. Fast det är efter studenten förstås, ett tag till i den lite mer pressande vardagen.

Efter studenten ska jag hitta ett bra jobb, lämna intervjubolaget som ett tråkigt minne, jag ska leta genom hela världen. Sen ska jag flytta dit jobbet finns och bara vara där och då. Jag ska tågluffa genom Europa med alla som vill följa med, sen ska jag bara ligga på en varm strand utan den minsta plan på vart jag ska spendera natten, nästa dag och bara glömma bort ord som derivata.

Det är inte långt borta nu, mina drömmar ligger runt hörnet! Även om mina drömmar aldrig har höga krav, drömmar har inga krav, det är omgivningen som ställer kraven. Att ligga under bar himmel bredvid en okänd människa, känna solens strålar träffa ansiktet och bara andas. Att kunna känna sig trygg, lycklig och nöjd på samma gång. Att känna att man lever.
 
"Somewhere, over the rainbow
Skies are blue
And the dreams that you dare to dream
Really do come true

Some day I'll wish upon a star and wake up where the clouds are
far behind me
Where troubles melt like lemon drops away above the chimney tops
That's where you'll find me"

http://www.youtube.com/watch?v=zKtWwnTCKqs&feature=related

Men tillbaka till mitt nuvarande liv, idag har jag varit med Sofia, jobbat, pluggat, tagit ett bad, lagat mat och frysigt. Imorgon ska jag ut till en kompis och köra skoter, sen ska jag ut med Sanna och Tette, får se vart kvällen tar vägen. På söndag kanske jag ska iväg och åka slalom, eller jobba och plugga. Har inte bestämt än, men jag är lite taggad på jobb faktiskt, varje minut jag plågas där inne på intervjubolaget försöker jag drömma mig bort till en sandstrand… Sen kopplas det lite för lätt bort när rösten i örat skriker: ”Du det är fredagkväll! Vet du vad jag tycker du ska göra… HA? Dra åt helvette!!”... “Har tyvärr inte tid just nu, jobbar...”

 

blää

Ligger och vilar… Lyssnar på kärlekslåtar och funderar på att resa mig upp och gå ut i köket för att hämta nått gott att äta. Men jag har inte orkat resa mig än… Jag måste plugga matte, jag borde verkligen. Jag ska. Bara så opepp. Så otroligt opepp. Nej, nu ska jag sluta klaga. Jag ska hämta nått att äta, dra på mig en mysig tröja och slänga upp matte boken och sätta på några bra plugglåtar

.

spotify:track:5kYpKiMTfP8o0ZgaQe3FTN

spotify:track:7mXmxXLAnsvXKt4Q37KoMI

spotify:track:15ya59dZ8yGeIfZARiYDjd


skola igen



Jii bakar någon chokladkaka till mig, underbara granne! Annars har jag pluggat psykologi och provat Nisses sinnessjuka zombiespel… ps. toalettpappret i lägenheten är slut, hittade en liten rulle, men efter den är det hel slut. Så dags att fixa papper innan de blir toakris!

Annars har skolan börjat igen och jag har insett att 100p historia på distans och ett fullt schema på fyra månader kommer bli rätt tufft...:(( annars har vi precis börjat med sista kapitlet i matteD, vilket innebär mitt allra sista matte kapitel!


Dagar kommer
dagar går
Sätt ner foten
lämna spår


de är mörkt ute

2011s andras vecka börjar snart… De innebär skola, ska bara ta och leta upp skolböckerna, en penna och sen den borttappade kämpar glöden.


Vi lever bara en gång
Så dagar ska inte tappa sitt värde
Livet sin njutning
Men det har en förmåga att göra det
Då du inte är med


tvåtusenelva eller tjugohundraelva

2010
2011 

Det finns inget som är typiskt dig
För ur dina ögon
Kretsar universum runt dig
Du är medelpunkten
Och du lever bara en gång
Dumt att vara typisk

Ett helt nytt år! Det känns faktiskt som en ny start konstigt nog, jag har alltid tyckt det varit skit snack att man skulle märka skillnad, att varje dag är en ny dag, men jag tänker se det här året som ett år att minnas, precis som hela mitt liv nu mera ska se ut! Hur som helst så beslutade jag mig i alla fall för att starta en liten oviktig blogg, som du konstigt nog just nu sitter och läser:):)

Alla mina läxor som jag beslutat mig för att göra i lugn och ro under lovet ligger i en obehagligt stor hög under skrivbordet. Fast jag orkar inte ens oroa mig, de är allvarligt. Men den här veckan har faktiskt varit mysig här kommer en snabb genomgång;

Måndag; Tog de lugnt, ärligttalat hade jag redan sovit typ hela helgen, men jag var fortfarande trött, så jag tog en liten promenad med min sjuka syster och sen var jag för trött för att orka göra annat. Pinsamt lat dag…

Tisdag; Städdag! Mitt rum hos mamma blev i alla fall fint, sen rensade vi kläder, så jag fick en del kap ur de andras garderober, nu blir de bara till att ta fram symaskinen och fixa till dem lite! Jii, fick för sig att terra mig med sms, jag trodde nästan min färgskärmsmobil skulle dö…

Onsdag; Ingen partykväll för min del. For ut till pappa och åkte skoter en sväng. Sen ringde en jätte pepp Sanna… Faktiskt första gången jag inte gick ut trots att de var bra förutsättningar. Så jag stannade hemma, spelade spel med grannarna och snackade till typ 2 innan jag gick hem och la mig.

Torsdag; Jag i stortsätt ingenting fram tills Nannsan kom och hämtade mig och vi for in till stan, hyrde film, köpte kokosnötter och åt oss less på gofrukter!

Fredag; Vaknade av ett sms "vi ses om en och en halv timme", så klart vände mig om och somnade om, utan att ställa nått alarm, vaknade en timme senare, slängde mig upp och fixade mig på en kvart. Sen gav jag mig iväg och blev… Tro det eller ej, försenad. Vi har typ Sveriges fulaste projektarbete på G, vi ska vandra i skogen i två dygn i början av februari, Sanna ska filma, Tette ska skriva en typ av militär bok och jag ska skriva dagbok och förklara hur man bäst överlever kyla utan mat. Sen ska vi bygga snöskor av granar… hahahha, jag längtar tills jag får se hur de går;)

Sen kom jag hem till en helt oskottad gård, och har jag sagt att vi har mest snö i Sverige… De har vi i alla fall… Tillslut kom Nanny och hon kunde köra in på gården, min skottning var alldeles utmärkt! Sen satt vi och pratade om hela världen, tog en bilsväng. Å älskade Härnösand. Vi såg fyra rådjur och två människor… Hela två människor! Ofattbart, ibland (nej oftast) är jag så besviken på att jag föddes just här. Sen sjöng vi singstar tills halsarna var trasiga och klockan halv 4, då vi kilade ner och la oss.

Så idag är det lördag förmiddag nanny har precis kört hem och jag ska snart iväg och färga håret på en kompis, sen ska jag hinna pressa in ett bad, middagslagning, sola med sanna, städning (mamma kommer hem snart), träffa en till kompis, dra på förfest någonstans, sen; just dance!

2010 var de bästa året i mitt liv, men jag känner på mig att 2011 kommer bli minst lika bra! Jag har helt rätt förutsättningar i alla fall, studenten, lite rese pengar och massor av underbara människor!


ganskaoviktigt.blogg.se

tjohoo, jag ska skriva lite om mitt liv och mina tankar, så det är ganska oviktigt:) men läääs på ni bara, för jag skriver ju trots allt!


RSS 2.0