miiils on weels

"idaaaa, jag är helt nykter nuu.. hehe, jag haar varit de jääätte länge.. ÅH en rondell, kan vi inte göra snöänglar?"

BRUNHÅRIG IGEN!!:DD jag och nanny färgade mitt hår i torsdags, vi passade även på att titta på dubbade harrypotter1, snylta lite mat av hennes föräldrar, pressa i oss sockerkaka och få mayday meddelanden... MEN NANNY VI GLÖMDE VARJE LITEN LAPP... typ, några lyckades jag pricka in på ren tur;)

på fredagen låg jag i feber-snor-svimmsjukdommen.. tycker inte vidare mycket om virus:(( men mot kvällen kilade en yr ida till nannsan och soffy och tittade på Avatar

på lördagen klev jag upp 8 och gick hem från soffy, (passade på att låna sängplats där), sen städade jag mitt rum, stolt! sen kom J in till stan och jag lockade varje liten slinga av hennes hår... det tog en evighet.. sen fixade vi oss och kilade till evve för att äta pizza och fira hennes 18års kväll!! därefter svenssons dansgolv, jag dansade non stop i 2 timmar. efterfest i inas tvättstuga... sen kilade jag och J hem till mig och sleepade







idag kom jehovas hem till mig, emme och J var hemma hos mig då så jag övervägde faktiskt helt allvarligt att bjuda upp henne på kaffe och få större insyn på hur deras religion faktiskt fungerar, jag tycker det är intressant med livssyner och det hade varit en ganska kul grej;)).. men då jag sprang upp för att fråga J och emme så fick jag killerblick svar, hahahha, jajja, sen så arbetade jag in de sov timmarna jag missade inatt




de här senaste helgerna/veckorna har varit rätt fullbokade och jag känner verkligen för att trappa ner på tempot, tyvärr så ligger det en skolvecka framför mig tills jag får ta min paus nästa helg. jag ska i alla fall ha en dag där jag inte gör ett skit!!




blond eller brun

sitter och funderar på om jag ska färga håret brunt. jag slipper utväxten och den svaga oranga färgen som jag hatar. men samtidigt färgade jag det blont av en viss anledning, om jag färgar tillbaka det till brunt så kommer det verkligen vara att sätta punkt. jag vet inte om jag är redo för det än, men egentligen ska man väl aldrig vara riktigt redo då man gör något, jag var ju inte alls säker på om jag ville bli blond då jag färgade det blont... så egentligen är det nog på tiden nu, för jag vet att jag känner mig mer som mig i brunt hår och om jag ska kunna sätta punkt för allt de här som jag vill sätta punkt för, så vore nog brunt hår en tyyp av symbolisk handling som nog skulle fungera.



annars så är det en vanlig onsdag - lillördag och jag har faktsikt städat och kollat på tingeling.. den var sådär, inget jag skulle rekommendera

PUSS Å KRAM


alla hjärtansdag

årets KRAM går till radio killen och hans tjej!
1: hade hittat på ett nytt datum då han och hans flickvän blev tillsammans för att alla hjärtans dag var en för pinsam dag.
2: hade köpt ett 6pack öl till henne så här på deras ett års dag.




Jag önskar han och hans flickvän en riktigt lycklig alla hjärtans dag och att dem verkligen njuter av ölen så här i iskalla vinter grader! årets alla hjärtans dag kram tillägnas alltså er två!







IDAG TOG ÄVEN MIN FYRA ÅR LÅNGA POLLEN VACCINERING SLUT!!:D



EN JÄTTE KRAM TILL ALLA!


helgen

fredag; vaknade hos pappa, pluggade på projektarbetet - som jag för den delen ska lägga ut lite bilder och info om. Sen gick jag till sjukgymnasten och mitt knä verkar rätt okej, sen fikade jag med min syster innan jag, nannsan och soffypropp tog och bakade pizza!! sen kilade vi till tobbes 19års fest.






näsmosbilden



lördag; sov hos nannsan, skulle plugga fysik - kollade på tv... sen for vi in till stan och åt på donken innan vi kilade med soffy till coop och handlade, sen plockade vi upp nisse och alexandra. förfest hos sofia och elin, innan vi drog ut och d.d..d.ddansade! det blev en rätt konstig kväll; dansdiss, massor av nordviksprat och person sökande










100 DAGAR KVAR

TILL STUDENTEN! och de firar vi på LÖRDAG!!! jag är PEPP
Sidney Samson – Riverside - Radio Edit




Idag har jag haft nationella prov i matteD sen ekologiprov, sen slut för dagen...puuhh... men J bakar till mig nu:D


jag får liksom ingen ordning

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Lars Winnerbäck – Jag får liksom ingen ordning




Igår hade jag feber... jag låg och yrslade och tyckte synd om mig själv. Mitt knä är fortfarande svullet:((:( jag har några sjukhustider framöver.
11/2-sjukgymnasten
14/2-pollen vaccineringen
15/2-tandläkaren och röntgen av knät, tror nästan tiderna krockar, men jag längtar verkligen efter att få röntga knät!! För jag vill se vad det är som gör så ont där inne under huden... HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det krävs träning och något litet ingrepp för att allt ska bli bra, att det går fort och att jag kan dansa snart igen, att jag kan få lasta på mig en 17kg ryggsäck utan att vilja skrika, att jag snart kan gå normalt ner för trappor och att jag slipper halta fram som en ful hjälplös person.




sandö

igår insåg att jag håller på att bli gammal:((:( jag och nannsan tog bilen upp till sandö för att kolla läget, men det slutade med att jag delade lite vin med samuel och sen insåg läget; vi nu tillhör festernas seniorer....... fail.

jjjjaja, jag hade ändå lite kul. kankse, vi säger väl iaf så...








jag fick iaf ta en skoter sväng innan vi gav upp för kvällen! ja den här bilden är ju nästan övertydlig. inte sant?



men nu ska vi inte deppa för att vi är gammla och kommer måste hoppa hemmafester eller inse att småbarnen är där, för nu ska vi peppa inför en student 2011!!

NÄSTA HELG 100DAGAR!!! så nu skiter vi i att min lillasyrras kille får kila ut på krogen

kropp och själ

...eller ja, estetisk verksamhet. Är den enda stunden på hela veckan då jag verkligen får ägna mig helt åt mig själv. Resten av tiden är man stressad eller också har man så fullt upp att man inte hinner med att man är stressad.. Så ibland önskar jag verkligen att alla elever i den där gruppen kunde hålla käften.





ps. nanny är här och vi fikar. MYYYS

RSS 2.0