stadsdjungeln

Tillit, tårar, tröst sen skratt. Livet och humöret kan skifta jävligt snabbt.

Frågan borde ärligt talat vara vad hände inte igår?
Svar: jag åkte ingen karusell, hoppade inte fallskärm eller åkte slalom, jag prövade inte... okejokej, det är lättare att säga vad jag gjorde då!

förfest med fiskspel och tältlek. Tältlek går ut på att du säger vilket ord du vill typ; Orkan och sen låter du som en orkan, sen så går det vidare till nästa som ska ta N;et i slutet av orkan och hitta på ett nytt ord;; sjukt dålig humor. sen kilade vi iväg, fick skjuts med en svinsnyggbil och tog nått extra varv, sen kom vi till krogen.. och VALLA, mitt legg var borta! så jag och tette<3 vände för att leta upp det, men hittade det inte, så vid halv två jag stack hem och hon tillbaka ner mot korgen. Sen så satt jag sjukt deppad och besviken, fram tills nannsan ringde och skällde ut nån idiot kille för nått, jag har aldrig haft ett så roligt och givande samtal i hela mitt liv!! sen ringde evve och sa att vi skulle med henne och nån kille på efterfest (på det bästa stället någonsin!! men jag har tystnadsplikt.. men jag lovar det var awsome!!) sen så plockade jag och nannsan lite tulpaner och tog en promenad till vårdkasen för att lägga dem på hennes farmor och farfars grav (fråga inte varifrån vi fick den idén) så vi gick hela vägen dit, sen kunde vi inte hitta graven så vi fick nöja oss med att låssas att en snötäckt grav var deras grav. Sen så gick vi över ett gammalt hygge, hittade en "till salu" skylt som vi satte framför rikets sal. Sen gick vi hemmåt. Tror aldrig jag har skrattat så mycket i hela mitt liv.



ny blogg

idag skaffade jag en till blogg, kände att den här får bli för vardagsmat och den andra min lite mer.. hm.. som jag tänkt att den här skulle bli. Fast jag kommer fortfarande uppdatera den här, för det är mer vardagsmat.

www.deepblackeyes.blogg.se 



svarta ringar

okej, jag har vårenergin och det är tur för utan den skulle jag vara ett nervvrak nu. Men på något sätt så orkar jag med allt det som kännts som en omöjlig tröskel förut. Mina dagar består av plugg och träning, det är helt underbart hur bra jag mår av det! Varje mvg klirrar fint till slut poängen och mina magrutor har äntluigen kommit fram tillsammans med ett knä som känns mycket stabilare.

Jag vaknar, gå i skolan hela dagen, äter, pluggar, tränar, diskar, pluggar, städar, pluggar, sover. Sen är jag kanske inne på fejjan en 30 min där någonstans i mitten.

Idag känner jag mig lite extra nöjd för jag slog mitt cykelrekord och jag fick sån glädje egergi att jag sprang 2,5 km efteråt. Det kändes bra så här klockan 10 på en vår kväll!

Puss nu måste jag sova. GODNATT <3

RSS 2.0